Stampo këtë faqe

ANKAND

Publikuar në Ankande nga permbaruesi

           Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

Bodrum me sip.82 m² ,Nr.Pasurie 6/225,Zona Kadastrale 8260,me adresë: Rr.”Komuna e Parisit” ,Tiranë.

Ankandi do të zhvillohet në datë06.11.2017 me vlerëfillestare

20,480 Euro

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore TDR Group” Sh.P.K.  

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.