• Mos Shfaqja
  • Shkruar nga :
  • Data e Fillimit: 12 Janar 2018
  • Data e Zhvillimit: E merkure, 30 Nentor -0001 00:49
  • Lloji Pronës: E Luajtshme
  • Struktura: Truall
  • Qyteti: Tirane
  • Monedha: LEK (ALL)

Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

Apartament me sip.72.68 m²,Nr.Pasurie 1/1054+1-88,Zona Kadastrale 8513, Vol.44, Faqe. 37,me adresë: Rr. “Bashkimi”/6, Shk.1, Kt.11, Ap.88, Durrës.

Ankandi do të zhvillohet në datë 01.11.2017me vlerë fillestare 20,000 Euro.

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore TDR Group” Sh.P.K.  

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret