• Mos Shfaqja
  • Shkruar nga :
  • Data e Fillimit: 13 Tetor 2017
  • Data e Zhvillimit: E merkure, 30 Nentor -0001 00:49
  • Lloji Pronës: E Luajtshme
  • Struktura: Truall
  • Qyteti: Tirane
  • Monedha: LEK (ALL)

Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

Njësi me sip.97,1 m², Nr.Pasurie 12/17-N1,Zona Kadestrale 8310,Vol.13, Faqe 86,me adresë: Rr. "29 Nëntori", Tiranë.

 

Ankandi do të zhvillohet në datë 11.09.2017 me vlerë42,720 Euro.

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore  ZIG” Sh.P.K.

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret