• Mos Shfaqja
  • Shkruar nga :
  • Data e Fillimit: 14 Qershor 2017
  • Data e Zhvillimit: E merkure, 30 Nentor -0001 00:49
  • Lloji Pronës: E Luajtshme
  • Struktura: Truall
  • Qyteti: Tirane
  • Monedha: LEK (ALL)

   Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

 

Truall me sip.400 m², Nr.Pasurie 6/320, me adresë: Rr.”Don Bosko”,Tiranë. 

Me vlerë fillestare 174,888 Euro.

 

 

Truall me sip.200 m², Nr.Pasurie 6/194, me adresë: Rr.”Don Bosko”,Tiranë. 

Me vlerë fillestare 87,192 Euro.

 

 

Ankandi do të zhvillohet në datë 22.06.2017

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore TDR Group”  Sh.P.K.

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret