• Mos Shfaqja
  • Shkruar nga :
  • Data e Fillimit: 14 Qershor 2017
  • Data e Zhvillimit: E merkure, 30 Nentor -0001 00:49
  • Lloji Pronës: E Luajtshme
  • Struktura: Truall
  • Qyteti: Tirane
  • Monedha: LEK (ALL)

   Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

Truall me sip.81 m² edhe Ndërtesë me sip. 81 m², Nr.Pasurie 2/339, Zona Kadastrale 8511, me adresë:Lagjia 18, Rr. “A.Goga”, Durrës.

Ankandi do të zhvillohet në datë 21.06.2017 mevlerë fillestare 44,576 Euro.

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore  KREON”  Sh.P.K.  

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret