Ankand

Shpallet shitja ne Ankand e pasurise se paluajteshme “NJESI” me siperfaqe 106.5 m2; ZK 8370; Nr.Pasurie 1/312-N12, Vol.24, Fq.202 me adrese Rruga e Dibres Tirane,  Çmimi me te cilin fillon ankandi ...

Toke Are 1,000 m2 Cerkovine Vlore -> 15,000 EUR

Vendodhja:  Prona eshte Toke Are me nr.pas 202/44 me siperfaqe 1000 m2, me vendodhje ne fshatin Cerkovine, ne Vlore. Pozicionohet rreth 1.1 km ne perëndim te qendres se fshatit Cerkovine, ne...

SHITET - Toke Are 9,990 m2 PortoRomano, Durres -> 150,000...

Vendodhja:  Prona ndodhet ne zonen e industriale, shume prane depozitave te naftes e te gazit ne portin e Porto Romanos, Durres.  Eshte shume e pershtatshme per ndertimin depozitave te Naftes dhe Gazit,...

PRONA NE SHITJE ID 159 – NJESI NE LINZE, TIRANË

PRONA NE SHITJE ID 159 – NJESI NE LINZE, TIRANË Njesi me siperfaqe 113.8 m2 te ndodhur ne katin perdhe te nje pallati te ri, buze rruge kryesore. Prona pozicionohet prane...

PRONA NE SHITJE ID 259 – PYLL, LANABREGAS, TIRANE

PRONA NE SHITJE ID 259 – PYLL, LANABREGAS, TIRANE Pyll me siperfaqe 1,500 m2 te ndodhur ne Lanabregas, Tirane.   https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html   Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj,...

PRONA NE SHITJE ID 63 – Ambjent shërbimi, kati nën...

Godinë 8 katëshe e cila shërben si kompleks tregtaradministrativ-banim me një cilësi të lartë ndërtimi. Objekti ndodhet pranë qendrës së qytetit të Shkodrës. Ambjenti i shërbimit ndodhet ne katin -1,...

PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP...

PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP 13,208 m², NË GUCI E RE, SHKODËR Tokë Arë sip. 13208 m2, e cila ndodhet 2.6 km në lindje të rrugës...

PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE

PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE Në Barbulloj, Lezhë: Tokë arë me sip 9,910 m² e ndarë ne 2 parcela   https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html   Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe...

Ankand

Shpallet shitja ne Ankand e pasurise se paluajteshme “NJESI” me...

Toke Are 1,000 m2 Cerkovine Vlore - amp;gt; 15,000 EUR

Vendodhja:  Prona eshte Toke Are me nr.pas 202/44 me siperfaqe 1000...

SHITET - Toke Are 9,990 m2 PortoRomano, Durres - amp;gt; 150,000...

Vendodhja:  Prona ndodhet ne zonen e industriale, shume prane depozitave te...

PRONA NE SHITJE ID 159 – NJESI NE LINZE, TIRANË

PRONA NE SHITJE ID 159 – NJESI NE LINZE, TIRANË Njesi...

PRONA NE SHITJE ID 259 – PYLL, LANABREGAS, TIRANE

PRONA NE SHITJE ID 259 – PYLL, LANABREGAS, TIRANE Pyll me...

PRONA NE SHITJE ID 63 – Ambjent shërbimi, kati nën...

Godinë 8 katëshe e cila shërben si kompleks tregtaradministrativ-banim me...

PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP...

PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP...

PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE

PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE Në...

Toke Are 1,000 m2 Cerkovine Vl...

 • Kodi pronës OBA-RSA-065
 • Personi Kontaktit prona.al@otpbank.al I +355689038955
 • Qyteti Vlorë
 • Lloji E Paluajtshme
 • Struktura Are
 • Sipërfaqe (m2) 1000
Toke Are 1,000 m2 Cerkovine Vl...

SHITET - Toke Are 9,990 m2 Por...

 • Kodi pronës OBA-RSA-004
 • Personi Kontaktit prona.al@otpbank.al I +355689038955
 • Qyteti Tiranë
 • Lloji E Luajtshme
 • Struktura Truall
 • Sipërfaqe (m2) 9990
SHITET - Toke Are 9,990 m2 Por...

Ankand

 • Kodi Prones Coll1
 • Emri Përmbaruesit EPSA
 • Adresa Përmbaruesit Rruga Ismail Qemali Pall.fratari Kati 6, Ap.21 Tirane
 • Lloji Pronës E paluajtshme
 • Struktura Njesi (Dyqan)
 • Sipërfaqe (m2) 106.5
 • Qyteti Tirane
 • Adresa Pronës Rruga e Dibres
 • Cmimi Fillestar 88,905
 • Monedha Euro
Ankand

ANKAND

 • Lloji Pronës E Luajtshme
 • Struktura Truall
 • Qyteti Tirane
 • Monedha LEK (ALL)

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret